Ғылыми кітапхана

Семей қаласының Шәкәрім атындағы мемлекеттік университеті


"Еркін елдің ертеңі - кемел білім мен кенен ғылымда"

Н. Назарбаев

Алдыңғы Келесі Бет:

Университеттік онлайн кітапхана

2019 жылдың 11 мамырына дейін «Университеттік онлайн кітапхана» Электронды –кітапханалық жүйесінің тесттік қол жеткізу мүмкіндігі біздің университете ашық.
Интернетте мына сайтпен жұмыс жасауға болады:http://www.biblioclub.ru

Хабарландыру

Университет кітапханасының электронды залында Springer компаниясының «SpringerLink» электронды толықтексті платформасына ақысыз қол жетімді.

Библиографиялық көрсеткіштер

  1. ЖОО тәрбие жұмысы
  2. Экологиялық мәдениет, білім, тәрбие
  3. Білім берудегі кредиттік технология
  4. Қазiргi кезеңдегi бiлiм: функциялары, іске асырылуы, перспективалары
  5. Оқутышылар еңбектерінің тізімі
  6. Модульді білім беру бағдарламасы
  7. Шәкәрім әлемі
  8. Білім берудің өзекті мәселелері 2015
  9. Білім берудің өзекті мәселелері 2016
  10. Нобель сыйлығының лауреаттары
  11. Физика ғылымы бойынша Нобель сыйлығының лауреаттары
  12. Cыбайлас жемқорлық : себебі күресу жолдары
  13. Химия ғылымы бойынша Нобель сыйлығының лауреаттары
  14. Әдебиет ғылымы бойынша Нобель сыйлығының лауреаттары
  15. Экономика ғылымы бойынша Нобель сыйлығының лауреаттары
  16. Физиология және медицина бойынша Нобель сыйлығының лауреаттары
  17. Қазіргі кезеңдегі білім беру: қызметтері, іске асырылуы, болашағы
  18. ҚАЗІРГІ КЕЗЕНДЕГІ БІЛІМ БЕРУ ҚЫЗМЕТТЕРІ, ІСКЕ АСЫРЫЛУЫ, БОЛАШАҒЫ

Библиографиялық жинақтар:

  1. Кітап көрмелері 2018
  2. Кітап көрмелері 2017
  3. Кітап көрмелері 2016
  4. Кітап көрмелері 2015
  5. Кітап көрмелері 2013
  6. Кітап көрмелері 2014
  7. Тәрбие ісі шараларының сценарийлері 2013
  8. Тәрбие ісі шараларының сценарийлері 2014
  9. Тәрбие ісі шараларының сценарийлері 2015
  10. Тәрбие ісі шараларының сценарийлері 2016
  11. Тәрбие ісі шараларының сценарийлері 2017
  12. Тәрбие ісі шараларының сценарийлері 2018
  13. Түлектердің дипломдық және магистрлік жұмыстарына пайдаланған әдебиеттер тізімін ресімдеуге арналған жаднама

Библиографиялық көрсеткіштер:

  1. Библиографиялық көрсеткіштер (2014 ж. І жартыжылдық)
  2. Библиографиялық көрсеткіштер (2014 ж. ІI жартыжылдық)
  3. Библиографиялық көрсеткіштер (2015 ж. ІI жартыжылдық)
  4. Библиографиялық көрсеткіштер (2016 ж. І жартыжылдық)
  5. Библиографиялық көрсеткіштер (2016 ж. ІI жартыжылдық)
  6. Библиографиялық көрсеткіштер (2017 ж. І жартыжылдық)
  7. Библиографиялық көрсеткіштер (2017 ж. ІІ жартыжылдық)
  8. Библиографиялық көрсеткіштер (2018 ж. І жартыжылдық)
  9. Библиографиялық көрсеткіштер (2018 ж. І жартыжылдық)
  10. Библиографиялық көрсеткіштер (2018 ж. ІI жартыжылдық)
  11. Библиографиялық көрсеткіштер (2019 ж. жартыжылдық)

 

0383480
Бүгін
Кеше
Апта бойы
Өткен аптада
Ай бойы
Өткен айда
Барлығы
126
173
447
380125
5609
6847
383480

Сіздің IP: 3.85.214.0
Уақыт: 23.10.2019
  • 1.jpg
  • 2.jpg
  • 3.jpg
  • 4.jpg
  • 5.jpg
  • 6.jpg
  • 7.jpg
  • 8.jpg
  • 9.jpg
  • 10.jpg
  • 11.jpg
  • 12.jpg
  • 13.jpg
  • 14.jpg
  • 15.jpg
  • 16.jpg
  • 17.jpg
  • 18.jpg
  • 19.jpg
  • 20.jpg
  • 21.jpg
  • 22.jpg
  • 23.jpg
  • 24.jpg
  • 25.jpg
  • 26.jpg
  • 27.jpg
  • 28.jpg
  • 29.jpg
  • harari.jpg
  • img_25_livres_cles_de_la_phil_ru_1535975442.jpg
  • img_an_introduction_language_ru_1523361882.jpg
  • img_a_brief_history_of_philos_ru_1523463261.jpg
  • img_a_history_of_god_the_4000_ru_1523463549.jpg
  • img_a_history_of_modern_psych_ru_1523463625.jpg
  • img_a_new_history_of_western__ru_1523361796.jpg
  • img_a_new_history_of_western__ru_1523361824.jpg
  • img_economics_4th_edition_ru_1523350910.jpg
  • img_entrepreneurship_theory_p_ru_1523350923.jpg
  • img_essentials_of_sociology_9_ru_1523362846.jpg
  • img_history_and_theory_in_ant_ru_1523362732.jpg
  • img_management_12th_edition_ru_1523350967.jpg
  • img_social_psychology_ru_1523362655.jpg
  • img_sociological_theory_10th__ru_1523362938.jpg
  • img_the_fourth_industrial_rev_ru_1523362900.jpg
  • img_the_social_animal_11th_ed_ru_1523351049.jpg
  • img_yazyk_i_mezhkulturnaya_ko_ru_1535975539.jpg
  • IRBIS_12_IBIS_175400_1_.jpg


Семей қаласының Шәкәрім атындағы мемлекеттік университеті. © 2001-2019. Барлық құқықтар қорғалған.